In loopbaanbegeleiding onderzoeken we systematisch en uitgebreid wat je energie geeft, wat je graag doet, goed doet, waar je prioriteiten liggen. Loopbaanbegeleiding levert je nieuwe inzichten op over jezelf. Je legt contact met je talenten, je dromen, je ambities en je mogelijkheden. Het resultaat is dat je nieuwe perspectieven voor jezelf ziet op het gebied van werk en loopbaan, afgestemd op de hulpvraag die jij had bij aanvang van de loopbaanbegeleiding.

Loopbaanbegeleiding kan, maar hoeft geen radicale ommezwaai te betekenen. Het is in de eerste plaats een bewustwordingsproces, een moment van zelfreflectie en verheldering omtrent je loopbaanverwachtingen en -mogelijkheden. Van daaruit onderneem je kleine of grote stappen om je loopbaan in lijn te zetten met jezelf.

In samenwerking met Invensa bied ik loopbaanbegeleiding aan die je kan betalen met de loopbaancheques van de Vlaamse Overheid (aan te vragen via de VDAB). Dat biedt jou de kans om 7 uur loopbaancoaching te volgen aan ongeveer 10 euro per uur. Wens je een afspraak te maken, dan kan dat via Invensa of door mij rechtstreeks te contacteren.

 

https://www.invensa.be/loopbaanbegeleiding

 

https://www.vdab.be/loopbaancheques