Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mensen, hun functioneren en hun groeimogelijkheden. Daarom heb ik een masteropleiding in de pedagogische wetenschappen  gevolgd. Via mijn jobs heb ik me kunnen bijscholen in allerhande thema's rond communicatie en coaching. In de persoonlijke sfeer ben ik o.a. aan de slag gegaan met de diepgaande persoonlijkheidsvorming van PRH.

Na mijn opleiding heb ik een tiental jaren gewerkt als projectcoördinator, trainer en en HR-consultant. Zowel tijdens mijn studies als in mijn loopbaan heb ik altijd het gevoel gehad niet op mijn plaats te zitten. Ik voelde dat er iets anders voor mij was weg gelegd, maar ik wist niet wat. Op die manier jaren meedraaien in de rat race heeft zijn tol geëist en in 2012 heb ik besloten het roer om te gooien. Ik heb mijn professionele zekerheden opgegeven en het diep verlangen om via mijn werk een verschil te kunnen maken op deze wereld au sérieux genomen.

Ik ben gepassioneerd door het groeiproces van mensen. Het ontroert en verwondert mij om getuige te mogen zijn van mensen die hun eigen weg zoeken in de maatschappij, in het leven. Want elk van ons is op zijn of haar eigen manier bezig om steeds opnieuw een nog mooiere versie te worden van zichzelf. Ook in mijn jobs heb ik altijd het meeste voldoening gehaald uit het begeleiden en het motiveren van mensen om hun doelen te bereiken. En dus heb ik besloten om me toe te leggen op hetgeen ik graag doe en waar ik goed in ben: mensen ondersteunen bij het bereiken van (nog) meer levenskwaliteit. Ik heb ruime ervaring en kennis opgebouwd op verschillende domeinen die ik inzet als coach.

Mijn werkervaring en expertise zijn systematisch uitgebreid en versterkt met extra opleidingen. Ik ben professioneel opgeleid als ontwikkelingsgerichte coach, perfectionismecoach (via Het Ontwikkelingsinstituut) en NLP-practitioner (via Arcturus). Om een totaalaanpak te kunnen bieden in mijn coaching heb ik via opleidingen ook kennis opgedaan over thema's rond natuurlijk en gezond leven. Zo heb ik alle benodigde bagage om mijn missie neer te zetten, namelijk mensen begeleiden naar meer levenskwaliteit. Ben jij op zoek naar een manier om (nog) meer harmonie en kracht in je leven te ervaren, dan ben je van harte welkom. We gaan samen op weg.

Wendy